ΒΛΑΒΕΣ
111 27
Επιλογή Σελίδας
Κάλεσε μας:
2286033524
«Εξασφάλιση χρηματοδότησης μίσθωσης μονάδας αφαλάτωσης για τις ανάγκες της Δ.Κ. Φηρών μέσω του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής»
07/06/2022

Μετά από επίμονη προσπάθεια, η Δ.Ε.Υ.Α. Θήρας εξασφάλισε μέσω του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής χρηματοδότηση ύψους 119.040,00 € για την μίσθωση μίας μονάδας αφαλάτωσης παραγωγικότητας 500m3/day, προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες της Δημοτικής Κοινότητας Φηρών σε παραγωγή αφαλατωμένου νερού κατά την τουριστική περίοδο 2022.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Θ. κος Μανόλης Ορφανός, εκπροσωπώντας το Δ.Σ. της Επιχείρησης επιθυμεί να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες στον κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, στον κ. Μανώλη Κουτουλάκη, Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής και στην κα. Κατερίνα Μονογυιού, Βουλευτή Κυκλάδων, οι οποίοι αφουγκράστηκαν την επιτακτικότητα αυτής της μίσθωσης, έτσι όπως εκφράστηκε και τεκμηριώθηκε από τη Δ.Ε.Υ.Α.Θ., και συνέβαλαν τα μέγιστα, προκειμένου να εξασφαλιστεί η εν λόγω χρηματοδότηση˙ μια χρηματοδότηση ζωτικής σημασίας για την ομαλή υδροδότηση της πρωτεύουσας του νησιού, με δεδομένη της αύξησης της επισκεψιμότητας της.

Τέλος, επιθυμεί να ευχαριστήσει και όλους τους θεσμικούς παράγοντες που συνέβαλαν στην εξασφάλισης της χρηματοδότησης μίσθωσης.