ΒΛΑΒΕΣ
111 27
Επιλογή Σελίδας
Κάλεσε μας:
2286033524
«Μήνυμα της Δ.Ε.Υ.Α. Θήρας για την Παγκόσμια Ημέρα Νερού»
22/03/2022

Η 22α Μαρτίου καθιερώθηκε από τον Ο.Η.Ε. από το 1992 ως Παγκόσμια Ημέρα Νερού για να μας υπενθυμίζει πως το νερό είναι ένας πολύτιμος ανανεώσιμος φυσικός πόρος, άρρηκτα συνδεδεμένος με την ανθρώπινη ζωή και ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη και τον πολιτισμό.

Η Δ.Ε.Υ.Α. Θήρας, από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας της, επωμίζεται την ευθύνη να εξασφαλίσει επάρκεια καθαρού νερού για όλους τους καταναλωτές. Για τον λόγο αυτό προχωρά συνεχώς σε έργα και παρεμβάσεις που ενισχύουν τις υποδομές της, αναβαθμίζουν ακόμη περισσότερο τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους συμπολίτες μας και εκσυγχρονίζουν την λειτουργία της, με απόλυτη προτεραιότητά της την πρόσβαση σε καθαρό νερό για όλους τους καταναλωτές της.

Η σημερινή ημέρα ας σταθεί λοιπόν η αφορμή, ώστε να συνειδητοποιήσουμε όλοι την ευθύνη που μας αναλογεί απέναντι στο φυσικό περιβάλλον αλλά και τις επόμενες γενιές και ας υιοθετήσουμε μια συνετή στάση απέναντι στη φύση, αποφεύγοντας την άσκοπη κατανάλωση του νερού και προστατεύοντας το από κάθε μορφή ρύπανσης.

Εξοικονομούμε το νερό!   Σεβόμαστε το φυσικό περιβάλλον!

Άλλωστε… δεν είμαστε υπεύθυνοι μόνο για αυτό που κάνουμε, αλλά και για αυτό που δεν κάνουμε…