ΒΛΑΒΕΣ
111 27
Επιλογή Σελίδας
Κάλεσε μας:
2286033524
Νέα τεστ COVID-19 στους εργαζομένους της Δ.Ε.Υ.Α.Θ. Όλα αρνητικά
04/03/2021

Με αίσθημα ευθύνης η Διοίκηση της Δ.Ε.Υ.Α. Θήρας συνεχίζοντας τους ιατρικούς ελέγχους και προστατεύοντας τους εργαζόμενους από τον ιό του COVID-19 και κατ’ επέκταση τις οικογένειες τους αλλά και με όσους από τους καταναλωτές έρχονται σε επαφή, διενήργησε νέα Rapid test σύμφωνα με τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ, προλαμβάνοντας με τον τρόπο αυτόν την πιθανότητα κρούσματος στην Δημοτική Επιχείρηση.

Η διενέργεια των ταχύτατων ελέγχων «RAPID TEST» πραγματοποιήθηκε σε όλο το προσωπικό της Δημοτικής Επιχείρησης σε συνεργασία με το Μικροβιολογικό – Αιματολογικό Εργαστήριο «Πρόληψη Ιατρικής» της κας Άννας – Ζηνοβίας Φουστέρη.

Σύμφωνα με τα επίσημα μικροβιολογικά στοιχεία από τους 125  εργαζόμενους, τακτικό, έκτακτο προσωπικό,  συνεργάτες, και τα μέλη του Δ.Σ. που έκαναν τεστ, όλοι ήταν αρνητικοί στον COVID -19, και δείχνει ότι, όπως και την πρώτη φορά (5/2/2021), που διενεργήθηκαν ιατρικοί έλεγχοι έτσι και τώρα η ασφάλεια των εργαζομένων της επιχείρησης δεν διατρέχει μέχρι στιγμής κανένα υγειονομικό κίνδυνο κάτι που χαροποιεί τη Διοίκηση αλλά και συνολικά τους πολίτες του νησιού αφού η ασφάλεια όλων είναι πρώτιστο μέλημα μας.

Εξυπακούεται ότι όσο διαρκεί η υγειονομική κρίση, τόσο τα RAPID TEDT όσο και οι απολυμάνσεις στους χώρους εργασίας, θα συνεχιστούν, μέχρι η Σαντορίνη  να επανέλθει στους  κανονικούς της ρυθμούς.