ΒΛΑΒΕΣ
111 27
Επιλογή Σελίδας
Κάλεσε μας:
2286033524
«Παραλαβή νέας μονάδας αφαλάτωσης για τις ανάγκες της Δ.Κ. Οίας»
14/06/2022

Την Δευτέρα 13/06/2022 παρελήφθη από τη Δ.Ε.Υ.Α. Θήρας μία ακόμη μονάδα αφαλάτωσης, δυναμικότητας 1.000m3/day, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες παραγωγής αφαλατωμένου νερού της Δημοτικής Κοινότητας Οίας. Πρόκειται για μια επέκταση, επιβεβλημένη λόγω της αυξημένης τουριστικής κίνησης που παρατηρείται στη Σαντορίνη ήδη από την αρχή της τουριστικής περιόδου 2022. Στο αμέσως επόμενο διάστημα, η μονάδα αφαλάτωσης θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία, για να αποφευχθούν τα όποια προβλήματα μπορούσαν να προκύψουν από οποιαδήποτε βλάβη ή από την αύξηση της επισκεψιμότητας ενός χωριού, όπως η Οία και για να εξασφαλιστεί η αδιάλειπτη υδροδότησή του.

Αντίστοιχη επέκταση έχει δρομολογηθεί και για τη Δημοτική Κοινότητα Φηρών με την εγκατάσταση μονάδας αφαλάτωσης, δυναμικότητας 500m3/day, η οποία αναμένεται άμεσα να φτάσει στο νησί της Σαντορίνης.

Η Διοίκηση και το προσωπικό της Δ.Ε.Υ.Α.Θ. καταβάλει κάθε προσπάθεια και με προνοητικό και τελεσφόρο σχεδιασμό καταφέρνει να προσαρμόζεται σε κάθε νέο δεδομένο, ώστε να ανταποκρίνεται με συνέπεια στο έργο που έχει αναλάβει.