ΒΛΑΒΕΣ
111 27
Επιλογή Σελίδας
Κάλεσε μας:
2286033524
Παραλαβή νέου αντλιοστάσιου
14/10/2019

Το νέο αντλιοστάσιο που θα καλύψει όχι μόνον τις σημερινές ανάγκες του νησιού αλλά και τις μελλοντικές σε επάρκεια νερού, παρελήφθη την Παρασκευή στο Βουκουρέστι από την ηγεσία της Δ.Ε.Υ.Α. Δήμου Θήρας, τον Πρόεδρο Μανόλη Ορφανό, τον Γενικό Διευθυντή Νίκο Μάινα και τον Τεχνικό Διευθυντή Γιάννη Μπιρμπίλη.

Πρόκειται για ένα έργο ζωτικής σημασίας που μαζί με τις συμπληρωματικές κατασκευές (με τον υποθαλάσσιο και χερσαίο αγωγό), θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες της κοινότητας Θήρας και θα συμβάλλει στην οριστική επίλυση της υδροδότησης των οικισμών του Ημεροβιγλίου, του Βουρβούλου και Καρτεράδου.

Το νέο αντλιοστάσιο αναμένεται να φτάσει στην Σαντορίνη στις 25 Οκτωβρίου και μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχει ολοκληρωθεί η εγκατάσταση του με τα συμπληρωματικά έργα.

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Θ. δήλωσε ότι στη Διοίκηση του Οργανισμού θα υπάρχει συνέχεια και συνέπεια των έργων που έχουν δρομολογηθεί από την προηγούμενη ηγεσία. «Ό,τι θεωρούμε ότι αναβαθμίζει την ποιότητα των υπηρεσιών της Δ.Ε.Υ.Α. Θήρας, θα το συνεχίσουμε και θα το συμπληρώσουμε με έργα που θα εκσυγχρονίζουν τον Οργανισμό. Σκοπός μας είναι να υπηρετήσουμε τους κατοίκους μας και τους επισκέπτες του νησιού. Και προς αυτή την κατεύθυνση στοχεύουμε με πράξεις να ανταποδώσουμε στους καταναλωτές μας τα οφέλη που απορρέουν από την επιχείρηση.».

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α. ΔΗΜΟΥ ΘΗΡΑΣ